Vinaora Nivo Slider 3.x

Hieronder staat een overzicht van de tarieven en informatie over gefinancierde rechtsbijstand.

Onze tarieven

In een eerste gesprek bespreken wij het uurtarief. In zaken die zich daarvoor lenen, kan een vaste prijs worden afgesproken. Naast het afgesproken tarief brengen wij geen kantoorkosten in rekening.

Mediation

Mediaton in familiezaken kan al vanaf € 209,00!
Indien u op basis van uw inkomen in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, blijven de kosten van de mediator beperkt tot een eigen bijdrage. Alleen bij MfN registermediators geldt de verlaagde eigen bijdrage van slechts € 61,00 of € 121,00. Daarnaast betaalt u € 87,00 voor het griffierecht (de kosten van de rechtbank) en zijn er eventueel kosten voor uittreksels uit de Basisregistratie Personen.
Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een toevoeging bij een echtscheiding geldt ieders eigen inkomen en vermogen. Dat wordt dus niet opgeteld.
Komt één van u beiden niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand dan vallen de helft van de uren onder de gefinancierde rechtsbijstand en wordt de andere helft apart in rekening gebracht. Voor meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand bij mediation kijk op www.rechtsbijstand.nl

Mediation tegen een vaste prijs

Als u aan een mediation begint is het verloop daarvan onzeker. U weet niet hoeveel gesprekken er nodig zullen zijn en hoeveel tijd de mediator kwijt zal zijn met uw zaak. Dit maakt dat u zich zorgen kunt maken over het kostenplaatje. Hiervoor bieden wij een oplossing middels een mediation tegen een vaste prijs, waarover u hieronder meer kunt lezen.

Als een van beide wel voor een toevoeging in aanmerking komt en de ander niet dan valt de helft van de uren onder de toevoeging en de andere helft wordt volgens uurtarief in rekening gebracht. 

Vergoeding van advocaatkosten door de overheid 

De overheid vergoedt een groot deel van de advocaatkosten voor mensen met een laag inkomen. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor gefinancierde rechtsbijstand vindt u op www.rechtsbijstand.nl. Wij regelen de aanvraag voor u.

 

Derdengelden

Het kantoor kan geen derdengelden ontvangen, omdat IJssel Advocaten geen stichting derdengelden ter beschikking heeft.

Algemene voorwaarden

Onze diensten leveren we volgens de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden als PDF.

 

 

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Adres
Van Twickelostraat 13
7411 SC Deventer

 info@ijsseladvocaten.nl
  0570 - 50 30 90
fax: 0570 – 50 30 91

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Deventer, maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.