Vinaora Nivo Slider 3.x

Gespecialiseerd in

  • personen- en familierecht
  • mediation
  • kinderbeschermingsmaatregelen

Contact

mr. S.H.G. Swennen

0570 - 50 30 90

swennen@ijsseladvocaten.nl

Zie ook

Over Sylvia Swennen

Ik ben advocaat in Deventer voor Deventenaren maar ook voor rechtzoekenden daarbuiten. Mijn uitgangspunt in elke zaak is een persoonlijke en betrokken benadering. U staat centraal. Hierbij maakt het niet uit of u een bedrijf heeft of een particulier bent, of u een omvangrijk juridisch probleem heeft of alleen een vraag.

Wat kan ik voor u betekenen?

U bent op zoek naar een specialist. Ik ben arbeidsrecht- en familierechtadvocaat, NMI registermediator en lid van de vFas. U vindt een verdere uitleg over de diverse rechtsterreinen op deze website. Ik heb mij gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht omdat juist op deze rechtsterreinen de persoonlijke belangen groot zijn. Ik heb niet alleen aandacht voor de zaak maar ook voor de persoon achter de zaak en de emoties die bij een zaak een rol spelen. Een echtscheiding is niet alleen een rechtszaak maar heeft ook grote persoonlijke gevolgen. Hetzelfde geldt voor een ontslagzaak. Ontslag is zowel voor een werknemer die wordt ontslagen als voor een werkgever die iemand moet ontslaan een ingrijpende gebeurtenis. U wilt daarbij advies en rechtsbijstand van een specialist.

Mijn kennis en jarenlange ervaring is de basis om samen met u te zoeken naar een oplossing in uw zaak. Ik stel samen met u een plan van aanpak op waarbij onnodig procederen wordt voorkomen. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over wat uw mogelijkheden zijn, waarbij een procedure zoals een kort geding of een beslag niet wordt uitgesloten. Ook tijdens de procedure staat u centraal. Het is úw procedure waarin u op basis van een gemotiveerd en deskundig advies, beslissingen kunt nemen.

Mijn cliënten komen uit de hele regio en bestaan zowel uit particulieren als ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

 

Advies of contact?

 
Bel voor advies0570 - 50 30 90

Adres
Van Twickelostraat 13
7411 SC Deventer

 info@ijsseladvocaten.nl
  0570 - 50 30 90
fax: 0570 – 50 30 91

Gesprekken met cliënten voeren wij op ons kantoor in Deventer, maar eventueel ook op locatie.
Dit doen wij onder andere in Bathmen, Lettele, Raalte, Olst, Wijhe, Epse, Gorssel, Wilp en Twello.